FusionMedicalSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fusion Medical
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tentang Kami

 
 
 
 
Tentang Pusat Perubatan Fusion
 
 
1
 
 
 
MOTO KAMI
 
Cemerlang, Memahami, Integriti

 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
NILAI KAMI
 
Cemerlang – Kami mengikut piawaian tertinggi untuk kualiti dan perkhidmatan
Memahami – Kami mengamalkan pendekatan yang mengutamakan pesakit sebagai asas bagi kami memahami keperluan pesakit.
Integriti – Kami mematuhi nilai moral dan profesionalisme yang tinggi melalui komitmen demi kejujuran, kepercayaan, kerahsiaan, dan ketelusan.
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
MISI KAMI
 
Untuk menjadi pusat kesihatan sehentian yang terkemuka, mahir dan berpatutan, di samping mematuhi tahap piawaian tertinggi dalam profesionalisme dan etika kerja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kumpulan Pengurusan kami

 

 
 
Pengarah Perubatan
 
 
Dr Wenus Ho ialah seorang pakar perubatan keluarga dan doktor kesihatan pekerjaan yang mempunyai lebih sedekad pengalaman klinikal. Beliau juga merupakan seorang pengajar lepasan ijazah untuk Program Latihan Graduate of Family Medicine (GDFM) di Sekolah Perubatan Yong Yoo Lin, Singapura.

Dr Ho merupakan seorang pakar perubatan yang berpengalaman terutamanya dalam bidang Perubatan Keluarga... Read More
 
 
 
Pengarah Perubatan
 
 
Selepas menamatkan pengajian dari sekolah perubatan Guys, Kings dan St. Thomas di UK, Dr Juliana melanjutkan pengajian ke peringkat Diploma Lepasan Ijazah dalam Perubatan Keluarga di Universiti Nasional Singapura. Selain minatnya dalam perubatan keluarga, dia telah membina asas dalam amalan perubatan estetik di mana ia telah memberikan motivasi untuk beliau mengikuti dan menamatkan Sarjananya dalam bidang Estetik Wajah Tanpa Pembedahan... Read More
 
 
 

Sarifah Ruzanna Zainal

 
Pengurus Klinik
 
 
Cik Sarifah bertanggungjawab dalam mengawasi operasi Pusat Perubatan Fusion. Beliau memastikan piawaan operasi yang tinggi di pusat perubatan Fusion dan memupuk nilai dan misi pusat perubatan Fusion kepada semua pekerja.

Beliau merupakan seorang phlebotomist terlatih dan juga menjalankan latihan sistematik untuk pekerja yang lain.
 
 
 

Sue CaiShuqing

 
Duta Perkhidmatan
 
 
Ms Sue bertanggungjawab untuk memberikan perkhidmatan kepada pelanggan pilihan Pusat Perubatan Fusion. Beliau memastikan piawaian tertinggi dalam perkhidmatan dan sokongan yang diberikan kepada pelanggan dengan memastikan urusan yang lancar, menyenangkan dan tanpa kerumitan di pusat perubatan kami.