FusionMedicalSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fusion Medical
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rawatan Tanpa Pembedahan Fotona untuk Mengurangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata

 
 

Rawatan Tanpa Pembedahan Fotona untuk Mengurangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata

 
 
 
Rawatan Fotona SmoothLift™ lower eyelid ErYAG adalah sangat sesuai untuk pesakit yang mempunyai masalah gelap bawah mata yang minima dan tidak mahu melakukan pembedahan.

Fractional non-ablative handpiece digunakan pada saiz yang optimum untuk memberikan pengetatan yang ketara dari kawasan bawah lingkaran gelap mata yang disasarkan dari dalam (konjunktiva palpebral). Pengetatan dengan ketara mengurangkan penampilan gelap bawah lingkaran mata sebanyak 70% keatas, pesakit kami memberikan reaksi memuaskan dengan rawatan dan pengurangan bulatan lemak di bawah mata.

 
 
 
 
 
 
 

Berapa lama prosedur ini?

 
 
Prosedurnya cepat, hanya kira-kira 30 minit dan secara relatifnya tidak menyakitkan dan memerlukan hanya titisan anestetik dan pelindung mata. Sesetengah pesakit mendapat keputusan yang sangat baik dengan sesi 1 sahaja manakala yang lain memerlukan rawatan susulan 2-3 sesi setahun.


 
 
 
 
 
 

Bolehkah saya menggabungkannya dengan rawatan lain?

 
Rawatan ini boleh digabungkan dengan peremajaan laser dan pengetatan kulit luar di sekitar mata dengan atau tanpa penggunaan filler dermal untuk lebih meningkatkan hasilnya.