FusionMedicalSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fusion Medical
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pelangsingan Selepas Kelahiran

 
 

Pelangsingan Selepas Kelahiran

 
 
Sebaik sahaja melahirkan anak, kebanyakan wanita akan kehilangan lebih kurang 13 paun berat daripada bayi, cecair amniotik dan plasenta. Kehilangan berat akan berlanjutan ke minggu-minggu seterusnya daripada aktiviti simpanan cecair dan penyusuan, diet sihat dan senaman biasa.

Malangnya, ramai ibu baru mengalami kesukaran untuk menyelesaikan masalah berat yang hilang dan juga kulit yang kendur walaupun telah mengamalkan diet yang sihat, dan atas sebab itulah program pelangsingan selepas kelahiran kami akan membantu anda untuk mendapatkan kembali bentuk badan seperti sebelum kehamilan.

 
 
 
 
 
 

Apa yang termasuk di dalam program ini?

 
Program ini terdiri daripada terapi penyingkiran lemak tiga aksi terkenal kami yang mensasarkan untuk memecahkan selulit, menegangkan kulit dan mencairkan lemak

  1. BTL X-Wave: untuk memecahkan dan melonggarkan selulit
  2. BTL VANQUISH ME : Untuk mencairkan lemak
  3. BTL EXILIS ELITE ULTRA 360: untuk menegangkan dan menguatkan kulit

Cryolipolysis (pembekuan lemak) dan kulit longgar yang degil boleh diperbaiki dengan HIFU (Ultrasound Intensiti Tinggi Tertumpu) untuk mengetatkan serat kolagen dan meningkatkan siluet keseluruhan tubuh.
 
 
 
 
 

Adakah ia sesuai untuk saya?

 
Rundingan dengan doktor kami adalah diperlukan terlebih dahulu untuk memastikan program ini sesuai untuk anda terutamanya jika anda melalui pembedahan Caesarean dan / atau sedang menyusu.

Tempah temu janji anda hari ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami dapat membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan seperti sebelum kehamilan yang anda impikan.