FusionMedicalSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fusion Medical
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exilis Elite Facelift

 
 

EXILIS ELITE ULTRA 360 FACELIFT

 
 
Mesin pemenang anugerah ini serentak menyampaikan gabungan frekuensi radio dan ultrasound untuk mengetatkan kulit dan menangani masalah badan. The Exilis Elite Ultra 360 adalah versi upgrade exilis elit, yang memastikan tahap kuasa yang optimum dihantar ke tisu sasaran sepanjang masa; tenaga dipantau dan diselaraskan dalam masa nyata. Rawatan itu benar-benar selesa dengan sensasi hangat dan aktiviti normal boleh disambung semula seperti biasa.

  • Mengetatkan kulit
  • Menghilangkan kedutan
  • Menaikkan

Kawasan yang sesuai untuk rawatan ini termasuk kawasan mata, sekitar mulut, kawasan dagu, rahang, leher, kaki, punggung, perut, tepipinggang, dan kawasan intim.
 
 
 
 
 
 

Adakah saya sesuai untuk rawatan ini?

 
 
Rawatan BTL EXILIS ULTRA 360 adalah sesuai untuk semua pesakit berusia 21 ke 70+ yang inginkan meningkatan kosmetik terhadap wajah dan badan mereka. Bahagian rawatan biasanya di bahagian kawasan mata, sekitar mulut, kawasan dagu, rahang, leher, kaki, punggung, perut, tepipinggang, dan kawasan intim.
 
 
 
 
 
 

Berapa banyak sesi rawatan yang saya perlukan?

 
2-4 sesi rawatan disarankan setiap selang 7-10 hari. Setiap rawatan mengambil masa kira-kira sejam. Setiap rawatan di bahagian khusus badan mengambil masa kira-kira 15 hingga 30 minit. Ini bergantung kepada kawasan rawatan dan indikasi.
 
 
 
 
 

Adakah saya akan mengalami kesakitan?

 
Tidak, rawatan ini sangat menyelesakan. Kebanyakan pesakit menggambarkan sensasi ketika terapi adalah tidak menyakitkan dan berasa seperti terapi urutan batu panas.
 
 
 
 
 

Berapa cepat saya boleh melihat hasilnya?

 
Ini bergantung kepada kawasan rawatan, keadaannya dan factor lain. Anda mungkin boleh melihat kesannya selepas sesi pertama. Hasil akan menjadi bertambah baik dalam masa 3 bulan susulan.